Maak kennis met de parkeersystemen van Car Parkers

Parkeersystemen

Car Parkers maakt het mogelijk om verschillende parkeersystemen te realiseren. Deze parkeersystemen kunnen een uitweg bieden voor een gebrek aan parkeerplaatsen bij nieuwbouwprojecten. Daarnaast is het evenwel ook mogelijk om de parkeersystemen van Car Parkers te integreren in een bestaand pand. Op deze manier kan er in heel wat verschillende situaties worden genoten van de voordelen die zijn verbonden aan de parkeersystemen welke door Car Parkers gerealiseerd kunnen worden.

Welk probleem lost Car Parkers op? 

In principe stellen er zich vandaag de dag tal van verschillende problemen welke door Car Parkers worden aangepakt en opgelost. In eerste instantie kan er worden vastgesteld dat er bij de realisatie van nieuwe vastgoedprojecten maar weinig tot eigenlijk geen extra beschikbare ruimte is voor het realiseren van parkeerplaatsen. Dat is vervelend, want mensen hebben tegenwoordig eigenlijk allemaal wel een auto. Vaak is het zelfs zo dat er in een gezin verschillende voertuigen zijn terug te vinden waarvoor een parkeerplaats moet worden gezocht. Door gebruik te maken van één van de verschillende parkeersystemen van Car Parkers is het perfect mogelijk om tegemoet te komen aan deze noodzaak. 

Een tweede probleem welke wordt aangepakt en verholpen door Car Parkers is het overvloedig aanwezig zijn van geparkeerde auto’s in het straatbeeld. Door gebruik te maken van één van de parkeersystemen van Car Parkers wordt het mogelijk gemaakt om heel wat auto’s uit het straatbeeld te onttrekken. Het spreekt voor zich dat dit bepaalde steden of regio’s in één klap een behoorlijk stuk mooier kan maken. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, gebruikmaken van de parkeersystemen van Car Parkers is altijd het overwegen meer dan waard.

Welke parkeersystemen worden er precies aangeboden?

De mechanische parkeersystemen welke door Car Parkers worden aangeboden kunnen we indelen in twee verschillende categorieën. Enerzijds zijn er de semiautomatische parkeersystemen en anderzijds zijn er de volautomatische parkeersystemen. Het verschil tussen beide systemen valt eigenlijk reeds af te leiden uit de naam waarover ze beschikken. Voor een semiautomatisch parkeersysteem geldt dat de gebruiker er van diens wagen zelf op correcte manier moet inparkeren. Dat is niet het geval bij volautomatische parkeersystemen. In dit geval wordt de auto in een soort van entree geplaatst waarna het systeem de rest doet. Het spreekt voor zich dat er aan beide parkeersystemen het overwegen waard zijn.

Vertegenwoordiger van Wöhr. Wöhr

Tot slot is het nog interessant om te weten dat Car Parkers een officiële vertegenwoordiger is van de Duitse leverancier Wöhr. Wöhr. Wanneer u zich reeds eerder heeft verdiept in de markt van de parkeersystemen is de kans bijzonder groot dat deze naam u niet onbekend in de oren klinkt. Dat is het gevolg van het feit dat Wöhr. Wöhr zich met terechte trots de absolute marktleider mag noemen op vlak van parkeersystemen. Dit bovendien ook reeds van in het jaar 1959. Het was voor Car Parkers dan ook een bewuste keuze om met deze leverancier in zee te gaan. In ieder geval, wanneer u ervoor kiest om één van de parkeersystemen van Car Parkers bij uw vastgoedproject te laten realiseren bent u dus altijd verzekerd van een zo optimaal mogelijke kwaliteit. Ze weten u dan ook niet voor niets de beste parkeersystemen aan te bieden welke er tot dusver op de markt beschikbaar zijn.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*