Tips voor de auto 

Tips voor de auto

Je kent het wel. Je moet naar een verjaardag rijden, maar je hebt geen idee hoe je naar die verjaardag heen moet rijden en het is ook nog eens midden in één of andere stad. Om op die verjaardag te komen zul je dan toch een routebegeleiding nodig hebben. Ga je dit met een tomtom doen of gebruik je hiervoor je telefoon? Om ervoor te zorgen dat je telefoon niet bij elke bocht onder de stoel rolt, is het verstandig om een telefoonhouder auto te gebruiken. Deze zorgt ervoor dat je telefoon op de plek blijft staan of hangen die jij hebt uitgekozen. 

Welke soorten telefoonhouders zijn er?

De telefoonhouders die tegenwoordig op de markt zijn lopen uiteen van eenvoudige houders tot telefoonhouders van SP connect. De Telefoonhouders met SP connect zijn zowel voor de auto als voor op de fiets geschikt. Door de veelzijdige vormen en stuurstangen zijn ze makkelijk aansluitbaar op de fiets. De telefoon kan met of zonder hoesje aangesloten worden en is geschikt voor telefoons die vallen onder het merk IPhone. Bij het aansluiten van de telefoonhouder zijn er ook een aantal opties. Hierbij kan gekozen worden voor een plak connector, een telefoonhouder die je op je ventilator kunt vastklikken, maar ook door middel van een schroefbevestiging. 

Andere gemakken voor je telefoon

Om de bescherming en het comfort rondom je telefoongebruik te vergroten kun je er ook voor kiezen om een waterdichte telefoonhoes te kopen. Voor mensen die tijdens hun werk veel in de buurt zitten van water en/of bijvoorbeeld praktisch werk verrichten is dit geen overbodige luxe. Zo kun je relaxed werken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je telefoon. Naast waterdichte telefoonhoesjes zijn er ook waterdichte omhulsels beschikbaar waar je je telefoon bijvoorbeeld tijdens het fietsen in kan doen. Hierdoor is je telefoon beschermd tegen krassen en regen en kun jij alsnog het scherm van je telefoon bekijken.

Camera’s tijdens het werk

Wat je de laatste tijd bij politiemensen vaak ziet, is dat ze een camera op hun borst hebben. Hiermee kunnen ze hun werk filmen en eventueel als bewijs gebruiken in bepaalde situaties. De camera’s waar zij gebruik van maken zitten op een harnas. Dit harnas kan in verschillende maten gekochten worden en passen om de romp van een persoon. De camera, telefoon of tablet kan aan dit harnas vastgemaakt worden en zo kan de omgeving van de persoon gefilmd worden. Aangezien de camera op dit harnas naar voren wijst, kan hier alleen ruimte voor de persoon gefilmd worden. 

Tips voor in de boot

Naast al deze handige tips voor in de auto of voor op de fiets, zijn er natuurlijk ook tips voor op de boot. Hierbij kun je denken aan GPS, fishfinders, hengelhouders, trolling motor houders en tough track houders. Al deze houders zijn ontworpen om zo goed mogelijk aan te sluiten aan de omstandigheden op een boot. Bij het gebruiken van fishfinders is het niet van belang of je een groot schip of een kano hebt. Het product kan in beide gevallen gebruikt worden. Afgezien van telefoonhouders voor op de boot, kun je bij sommige bedrijven ook terecht voor de aanschaf van RAM-oplossingen. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*